DOLAR 32,2611 0.01%
EURO 34,6961 -0.07%
ALTIN
BITCOIN 2008180-2.01149%
Kocaeli
19°

KAPALI

16:59

İKİNDİYE KALAN SÜRE

GMG Kastamonuspor Başkanı ve Kastamonu Sevdalısı Cengiz Aygün

GMG Kastamonuspor Başkanı ve Kastamonu Sevdalısı Cengiz Aygün

ABONE OL
20 Nisan 2024 12:13
GMG Kastamonuspor Başkanı ve Kastamonu Sevdalısı Cengiz Aygün
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kastamonu Sevdalısı GMG KASTAMONUSPOR Başkanı “CENGİZ AYGÜN”

Kastamonulu birçok iş insanı olmasına rağmen böylesine şehrine ve takımına bağlı bir başkan ben daha görmedim, GMG KASTAMONUSPOR için gece gündüz maddi manevi emek veren kıymetli iş insanı ve takım başkanı “CENGİZ AYGÜN” bu ülkede örnek gösterilecek insanlardan bir tanesidir.

Kendisini bu ülkenin bir neferi olarak tanımlayan kıymetli Başkan, memleketi olan Kastamonu için her zaman elini değil, gövdesini taşın altına koyarak Kastamonulu hemşerilerinin yanında olduğunu apaçık ortaya koymaktadır.

Gelelim diğer Kastamonulu iş insanlarına ve şehirlerine yaptıklarına ya da yapmadıklarına; ön planda olduğu için değil, gerçekten Kastamonu şehrine bağlı bir iş insanı olarak Kastamonu’ya yatırım yapan ve hemşerilerinin daha ferah bir ortamda hayatlarını devam ettirebilmeleri adına memleketine sahip çıkan en özel insan gözle görüldüğü gibi, Cengiz Aygün Başkan’dır.

Yok mu, Kastamonulu başka iş insanları?

İstanbul’da en çok nüfusa sahip olan 2.inci şehir olan Kastamonulu iş insanlarının olmaması mümkün mü?

Elbette, HAYIR!

Lakin herkes kendi kesesini düşündüğünden Memleketini ve Takımını yeterince desteklemiyor, kendi bütçeleri doğrultusunda destek yapma gayretinde olan iş insanları var tabi ki, onlara tek bir sözüm yok.

Ama,, Atalarının Dünyaya gelipte nüfus kağıtlarına Memleketi apoletini aldıkları Kastamonu Şehrine şimdi sahip çıkma zamanı!

GMG Kastamonuspor – sadece Cengiz Aygün Başkanın şahsi meselesi olmamalı, bütün Kastamonuluların şahsi meselesi olmalı, çünkü; Kastamonu ülkemizin en güzel şehirlerinden bir tanesi olarak ön plana çıkmaktadır. Sadece Cengiz Aygün Şerife Bacının torunu değil, sizlerde torunusunuz Kastamonulular..

GMG Kastamonuspor’a tüm şehir ve Kastamonulular sahip çıksa bugün süper lig’in kafa takımlarından biri olması içten bile değil, bu neden ile GMG Kastamonuspor’a desteğe davet ediyorum.

Son olarak Başkan Cengiz Aygün ile konuyu kapatayım, herkesin merak ettiği sorunun cevabını alta bırakıyorum.

Cengiz Aygün, Kastamonu’dan İstanbul’a uzun yıllar önce göç etmiş, Türk ekonomisinin önemli değerlerinden birisi olan Fabrikatör Necdet Rumi Aygün’ün oğludur. 10 Ağustos 1959’da İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İktisat ve işletme üzerine eğitim alan Cengiz Aygün, tam bir İstanbul beyefendisi olup, aslen Kastamonulu’dur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.